Skip to content

Over vriend­schap.nl

Henk Stoorvogel en Pieter Struik zijn al jarenlang goede vrienden. In 2017 raakten zij in gesprek over de waarde van hun vriendschap. Al pratende kregen ze inzicht in de eindeloze rijkdom van vriendschap. Er ontstond een verlangen om meer over vriendschap te leren en er meer over te delen. Dit was het begin van het boek “Vriendschap of je leven!”, dat in maart 2022 verschijnt door Kok-Boekencentrum

Vriendschap is een unieke en vrije vorm van liefde. Juist die dingen, die niet vaak worden besproken, maken het zo mooi. Henk en Pieter namen over dit thema interviews af, lazen en spraken er veel over. Veel mensen werden bewust of onbewust onderdeel van de vriendschapsreis. De vrienden ontdekten dat vrijwel alle mannen en vrouwen verlangen naar meer kennis en ervaring over vriendschap. Gaandeweg werden Henk en Pieter steeds enthousiaster. Naast het boek kwam er een vriendschapsspel. Na het spel ontstond het idee om dit online platform te maken. Een interactieve plek waar steeds nieuwe verhalen kunnen worden gedeeld. 

Reageren wordt gewaardeerd, want het doel van vriendschap.nl is het ontketenen van een vloedgolf aan vitale vriendschap!

Ware vriendschap is de liefde voor de ander, omwille van de ander
Aristoteles

Onderdeel van de site is een webshop. Geen cadeau voor je vriend is niet aardig. Een standaard-cadeau is ook niet fijn. De shop wil graag helpen bij het vinden van een cadeau dat je vriend verdient! Heb jij nog producten die in de shop horen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Veel vriendschap gewenst,
Henk Stoorvogel & Pieter Struik