Skip to content
erik-smithuis

Dierbare vriendschap die het beste in elkaar naar boven brengt

Vier mannen komen eens in de zoveel tijd bij elkaar. Ze zien elkaar niet vaak, maar als elkaar zien is het een onvergetelijke avond. Ze delen ervaringen, wijsheid en vooral hun diepe inspiratie. Ze kiezen altijd een omgeving die bij de kwaliteit van deze ontmoeting past.

Wanneer ze samen zijn lijkt tijd niet te bestaan, ze zijn in volledige aandacht met elkaar. Ze luisteren zonder oordeel naar elkaar en ieders persoonlijke verhaal. Alles mag er zijn.

Dit is voor mij vriendschap, dierbare vriendschap die het beste in elkaar naar boven brengt. En waarin mensen op positieve wijze elkaar weet te stimuleren en te inspireren.

Aan het eind van de avond nemen de mannen afscheid van elkaar met een grote glimlach op het gezicht en een zeer warm hart. In het volledige vertrouwen dat de volgende ontmoeting weer zo zal zijn.

Dit verhaal is mede tot stand gekomen door Frank, Pieter en Pieter. Ze zijn me allen zeer dierbaar en ik ben bovenal dankbaar voor de ontmoeting die we eens in de zoveel tijd delen.

Erik Smithuis. Ondernemer & oprichter van ICM Opleidingen & Trainingen. Getrouwd en vader van 2 sportieve zonen. Wordt geraakt door mensen, inspiratie, van betekenis zijn voor anderen en leven vanuit het hart. 

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deel dit bericht op social media:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x